Spanje

Spaanse Rode Wijn - De Wijnkelder Almere  

 
Onze Spaanse wijnen komen van producenten die zich bevinden in de regio's Castilla y Léon en Rioja 
 
 


Weergave:
  2 / 2  Bezig met laden...
Sommelier Crianza - Bodegas Señorio de Arana
(0)
Sommelier Crianza, met zijn diep donkerrode kleur en paarse rand is een absolute wijnbelevenis. Alleen de allerbeste druiven zijn hiervoor geselecteerd.
€ 11,95
Prijs per fles
Viña del Oja Rioja Reserva - Bodegas Señorío de Arana
(0)
Volle en krachtige Rioja. Veel fruit en eikenhout aroma's. Stevige wijn bij een mooie vlees schotel. Zachte, lange en intensieve afdronk.
€ 12,95
Prijs per fles
Peregrino 14 - Bodegas Gordonzello
(0)
Een wijn van 100 % Prieto Picudo druif afkomstig van de wijngaarden uit het wijndorp Gordoncillo in Castilla y León. Rijk aan rood fruit aroma's. Hand geplukt en geselecteerd. 14 maanden op eikenhout
€ 13,95
Prijs per fles
Korting -18%
Torremayor Crianza
(0)
De wijn is gemaakt van tempranillo druiven die van de hele oude wijngaarden komen. Vervolgens is de wijn 13 maanden gerijpt op eikenhouten vaten.
€ 16,95 € 13,95
Prijs per stuk
Tudanca Roble
(0)
In de neus domineert rijp fruit waarbij je ook kruidige tonen terug kan vinden door de houtrijping. Prachtig gebalanceerde en aromatische wijn.
€ 14,50
Prijs per stuk
Viña del Oja Rioja Gran Reserva - Bodegas Señorio de Arana
(0)
Volle en krachtige Rioja. Veel fruit en eikenhout aroma's. Stevige wijn bij een mooie vlees schotel. Zachte en lange intensieve afdronk.
€ 15,95
Prijs per fles
Peregrino Mil100 - Bodegas Gordonzello
(0)
Een wijn van gemaakt van de lokale Prieto Picudo druif afkomstig van de wijngaarden uit het wijndorp Gordoncillo (Castilla y León). 18 maanden eikenhout. Absolute topwijn van deze wijnproducent.
€ 25,95
Prijs per fles
  1  2