Wijnpakket Zuid - Afrika

Wijnpakket Zuid - Afrika
Wijnpakket Zuid - Afrika
0 Review | Review toevoegen
Kennismakingspakket met 3 fantastische Zuid Afrikaanse wijnen met o.a. Chenin Blanc en Pinotage.
€ 34,85
€ 31,45
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Kennismakingspakket Zuid Afrika.

3 wijnen uit Zuid Afrika van € 34,85 voor € 31,45.

Grano de Café Pinotage - Mooiplaas Estate  € 11,95

De wijn wordt met uiterste zorg gevinificeerd. Daarbij houdt wijnmaker Roos zich aan traditionele methoden. Wijnmaker Roos is namelijk van mening dat wijnen authentiek moeten zijn en hun herkomst eer aan moeten doen. En precies dat probeert hij in zijn wijnen te stoppen. Als we de fles openen komt er direct een geur vrij dat doet denken aan donkere chocolade. De wijn is heel donker van kleur als een zwarte pruim. Het heeft een duidelijke Pinot Noir smaak. Glad en soepel waarbij de tannines zeer aanwezig zijn. Een interessante en fantastische wijn.


Mr.Bain Chenin Blanc sur lie - Wellington Winery   € 10,95

Top wijn van Wellington Winery. Wild gefermenteerde Chenin Blanc is geen snelwerkende commercieel geselecteerde gist. Het is op traditionele wijze gemaakt, gefermenteerd met wilde gist die van nature op de druiven voorkomt. De Chenin Blanc-druiven worden geoogst bij optimale rijpheid. De druiven werden 's morgens vroeg geplukt, gekneusd en naar drains gepompt waar het vrijloopsap wordt afgevoerd naar een bezinktank. Het sap wordt 24 uur onder koeling in de bezinktank bewaard en het schone sap wordt vervolgens naar de fermentatietanks gebracht. Er wordt geen commerciële gist gebruikt en er vindt een wilde en spontane fermentatie plaats. De fermentatietemperatuur ligt tussen de 15 en 18 ontvetten en wordt gefermenteerd tot het droog is. De wijn wordt vervolgens op fijne droesem bewaard om te rijpen voordat hij wordt klaargemaakt voor botteling.


Chardonnay Barrel Fermented - Pulpit Rock Winery   € 11,95

De wijn heeft aroma's van rijpe appel en citrus met een vleug vanille en aantrekkelijke mineraliteit.
Mondgevoel toont goed volume en complexiteit. 
Handmatige oogst van druiven. Fermentatie op een gecontroleerde temperatuur gehouden (16 -18°C) in 500lt Franse eiken vaten. Na fermentatie wordt de wijn op de droesem gelaten voor
acht maanden. Deze droesem wordt regelmatig geroerd om de complexiteit en body van de wijn te verbeteren.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.