Bordeaux

Bordeaux


Bordeaux wijnstreek ligt aan de Atlantische kust met zowel wijnvelden aan de linker- en rechteroever van de Gironde. De aanwezigheid van het water zorgt voor een gematigd klimaat en is medebepalend voor de kwaliteit van het wijnjaar. Maar ook de unieke en gevarieerde grondsoorten creëren een uitzonderlijke wijn.
De dertien druivensoorten met geautoriseerde herkomstaanduiding voelen zich hier als een vis in het water.
In Bordeaux worden namelijk alleen blendwijnen geproduceerd. Elke druivensoort draagt zijn steentje bij aan een perfect evenwichtige en duurzame blendwijn.
De Wijnkelder Almere importeert de wijnen van Domaine La Bretonnière uit de Cotes de Blaye  , Château les Armes de Brandeau uit de Côtes de Castillon en Chateau Les Barraillots uit Margaux
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
Château Les Armes De Brandeau Bordeaux
Château Les Armes De Brandeau Bordeaux
(0)
Deze prachtig uitgebalanceerde wijn heeft duidelijke aroma’s van aardbeien, frambozen en kersen. De smaak is verrassend soepel voor een Bordeaux, maar heeft toch een mooie kruidigheid.
€ 9,50
Prijs per stuk
Château La Bretonnière Tradition Rouge
Château La Bretonnière Tradition Rouge
(1)
Soepele en verfijnde, in eikenhout gerijpte Franse rode wijn van de beste merlot en cabernet druiven uit de wijngaarden van Château La Bretonnière.
€ 10,95
Prijs per stuk
Grand Vin Rouge Château La Bretonnière
Grand Vin Rouge Château La Bretonnière
(1)
Het beste van Blaye Côtes de Bordeaux. Fijne, elegante en gestructureerde wijn. Complex met-fruittonen van zwarte bessen. Rijk aan veroudering door het hout en heerlijke zachte tannines.
€ 16,95
Prijs per stuk