Wijnpakket Portugal

Premium wijnpakket Portugal
Maak kennis met 3 topwijnen uit de Douro wijnregio Portugal in luxe houten wijnkist.
Normaal  € 69,85  nu voor € 59.95.  Gratis bezorging in Almere

 

D.Graça Branco Rabigato - Douro


De witte Rabigato druif komt uit de Portugese Douro vallei en geeft daar frisse witte wijnen met mooie limoenzuren in de smaak en een goede mineraliteit. 

De Rabigato is typisch zo'n druif die is herontdekt nu de wijnmakers uit de Douro zich niet langer beperken tot port maar ook steeds meer droge witte en rode wijnen gaan produceren. Deze wijn is echter 100 % gemaakt van de Rabigato druif.

 

D.Graça Tinto Reserva Touriga National - Douro

 

Touriga Nacional druif wordt van oudsher in de Douro-streek gebruikt om port van te maken. In het geval van onversterkte wijn is het een druif die wijnen geeft waarvoor houtlagering eerder regel dan uitzondering is. De wijnen zijn compact, met goede zuren en tannines. Ideale basiswijn om met houtopvoeding de scherpe randjes eraf te halen en de wijn aan complexiteit te laten winnen. Deze wijnen zijn daarna erg geschikt om langere tijd op fles te bewaren.


 

Insuspeito Tinto Grande Reserva- Douro
 

Soms zijn er jaren waarin je een absolute top wijn kunt maken. 2011 was zo een jaar. Touriga Nacional Touriga Franca en Tinta Roriz werden pas laat geoogst en waren perfect rijp. In 2015 is deze wijn pas op de fles gekomen nadat de wijn zich perfect heeft ontwikkeld. Diep robijnrode kleur en een krachtige warme geur met veel zwart fruit. Deze wijn heeft 12 maanden op eikenhout gerijpt. Kruidig, mooie tannines. Absolute top van dit wijnhuis. Lange en goed gestructureerde afdronk.

Voorraad

3 absolute topwijnen van Vinilourenco uit de Douro in luxe houten kist. Nu met 15 % korting. Normaal € 69.85 nu voor € 59,95. Gratis bezorging in Almere
€ 59,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen
Peter v Alfen - 09-05-2020 22:37

Gekregen voor mijn jubileum. Wat een superwijnen!