Wijnpakket Riesling

Wijnpakket Riesling
Wijnpakket Riesling
0 Reviews | Review toevoegen
6 heerlijke Riesling wijnen van Weingut Borell Diehl en Weingut Jung & Knobloch. Nu met kennismakingskorting. Normaal € 59.70 nu voor € 53,75. Gratis bezorging in Almere
€ 59,70
€ 53,75
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Voordeel Wijnpakket Riesling
 

Normaal  € 59,70  nu voor € 53.75  Gratis bezorging in Almere

Binnenkort is Riesling in Duitsland jarig! Op 13 maart 1435 werd Riesling voor de eerste keer in Duitsland officieel vermeld op een aankoopakte. Dat is maar liefst 586 jaar geleden en dit moet gevierd worden met zoveel mogelijk wijnliefhebbers.
Dit Duitse wijnpakket staat dus in het teken van Riesling Birthday. 

 

2 flessen Riesling trocken "vom Buntsandstein" -  Weingut Borell Diehl

Elegante wijn met zeer aantrekkelijke aroma's van gele appel en mandarijn. Riesling wijnstokken staan op een gedeelte waar veel rood zacht zand de toplaag vormt. Dit levert een fijne aromatische riesing op.

2 flessen Riesling trocken "vom Schiefer" -  Weingut Borell Diehl

De enige leisteenlagen in de Palts zijn te vinden rond de naburige stad Burrweiler. Zijn mineraliteit, afkomstig van de leisteenbodem, vormt een uitstekende symbiose met het subtiele natuurlijke restzoet.


2 flessen Riesling trocken  -  Weingut Jung & Knobloch

Deze Riesling is zuiver, strak en ‘straight forward’. Sprankelende citrus, knisperende appeltjes en verfijnd mineraal. Licht, levendig en vol sap. Met fijne zuren en een prettige concentratie.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.