Domaine Jaume Famille Jaume Saint-Joseph

Domaine Jaume Famille Jaume Saint-Joseph
Domaine Jaume Famille Jaume Saint-Joseph
0 Review | Review toevoegen
Intense gekleurde rode wijn met fruittonen als cassis en bramen, met een mooie kruidigheid van peper en mint en een lichte houttoon met een zweem van zoethout.
€ 24,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 


                     
       Syrah

 

Domaine Jaume Famille Jaume Saint-Joseph

Intense gekleurde rode wijn met fruittonen als cassis en bramen, met een mooie kruidigheid van peper en mint en een lichte houttoon met een zweem van zoethout. De druivenstokken zijn minimaal 45 jaar, wat resulteert in een diepe expressie van de druiven. De wijn heeft 10 maanden houtrijping gehad.

Famille Jaume zijn wijnbouwers van vader op zoon sinds 1905, passie en traditie worden al meer dan een eeuw voortgezet op het Domaine door broers Pascal en Richard Jaume.
De geschiedenis van de familie begint bij Henri Chauvet en Baron Leroy, initiatiefnemers van de AOC. In de jaren 80 namen de zonen van Claude, Pascal en Richard de teugels over. Vandaag de dag staat de volgende de vijfde generatie alweer klaar: Anthony, Vincent en Audrey.

Domaine Jaume werkt op hun eigen wijze op een biologische en duurzame manier. Alhoewel er niet concreet op het etiket staat dat de wijnen biologisch zijn, hanteren ze wel hun eigen certificatie Vinea Natura en voldoen ze aan alle eisen van HVE: High Environmental Value.

meer informatie

Informatie

Naam
Domaine Jaume Famille Jaume Saint-Joseph
Regio
Rhône
Druifsoort
Syrah
Producent
Domaine Jaume
Jaar
2020
Kleur
Rood
Soort
Krachtig en Fruitig
Land
Frankrijk
Alcoholpercentage
14,5 %

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.