Champagne Labbe & Fils Brut Tradition

Champagne Labbe & Fils Brut Tradition
Champagne Labbe & Fils Brut Tradition
0 Review | Review toevoegen
Deze Champagne is met name gemaakt van Pinot noir(65%), met in mindere mate Pinot Meunier(20%) en 15% chardonnay. Zeer expressief met tonen van appel, grapefruit en licht gedroogd fruit.

Standaard levertijd

1 werkdag

€ 36,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 


            

     

Champagne Labbe & Fils Brut Tradition

Deze Champagne is met name gemaakt van Pinot noir(65%), met in mindere mate Pinot Meunier(20%) en 15% chardonnay. Door de hoge percentage Pinot Noir is de Champagne zeer expressief met tonen van appel, grapefruit en licht gedroogd fruit. De mousse is stevig maar elegant op de afdronk.

Champagne Labbé & Fils zit genesteld in het hart van de Montagne de Reims, in Chamery. De Champagne wordt er geproduceerd in een familiale sfeer. Het landgoed werd in het begin van de 20e eeuw een wijndomein onder beheer van Maurice Bonet. Vier generaties later is dit landgoed, dat gestaag is gegroeid, in handen van de achterkleinkinderen Damien en Jérôme. Zij hebben momenteel de leiding hebben over het wijndomein. Sinds 1975 zijn ze récoltant manipulant en doen ze alles in eigen beheer.

De Champagnes weerspiegelen de uitdrukking van de prachtige terroirs. Beladen met krijt in de ondergrond, klei en zand in de bovenbodem, geven ze de Champagnes fruitigheid, finesse en elegantie. De wijngaarden liggen verspreid over de gemeente Chamery en de aanpalende dorpen. Ze staan beplant met de klassieke drie rassen Pinot noir, Pinot meunier en Chardonnay. Champagne Labbe produceert alle wijnen op een duurzame manier met respect voor de natuur.

Informatie

Naam
Champagne Labbe & Fils Brut Tradition
Regio
Champagne
Druifsoort
pinot noir, pinot meunier, chardonnay
Producent
Champagne Labbe & Fils
Kleur
Wit Mousserend
Soort
Zacht en Fruitig
Land
Frankrijk
Alcoholpercentage
12,5 %

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.